Zoeken in deze blog

zaterdag 5 mei 2012

Opgeven is geen optie

Mijn zus en zwager, Anneloes en Tim, zijn dit weekend fietsen in Limburg. Ze fietsen al maanden. De hele winter op de hometrainer in de kelder en nu het weer mooier wordt steeds vaker buiten. Ze hebben namelijk een missie; ze doen mee aan de Alpe d'HuZes. Fietsen ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding. Ze streven ernaar om op 6 juni aanstaande ieder 4! maal de Alpe d'Huez te beklimmen. Een mega-prestatie, vind ik persoonlijk. Vooral omdat ze dit doen naast hun drukke baan en de zorg voor hun drie kinderen. Ze hebben echter nog lang niet de sponsoring rond waar ze naar streven. Help je ook mee door hen te sponsoren? Via deze link kom je op hun pagina. http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/teams/fc-bergop/teamactions.aspx

Opgeven is geen optie is het motto van de Alpe d'HuZes. Dat geldt voor al die kanjers die meerdere malen die berg op gaan. Het gold ook voor Wim toen hij kanker had. En het geldt voor een heleboel anderen die op een dag ontdekken dat ze een kanker in hun lijf hebben. Vrijwel iedereen die fietst heeft een 'verhaal' met kanker. Omdat ze het zelf hadden of hebben, of hun familie, vrienden en andere dierbaren. Het is niet het verdriet, maar juist de liefde en de levenslust die maken dat deze mensen op de fiets stappen. Wat een power! Daar ben ik diep van onder de indruk.

In totaal fietsen er 959 teams die ernaar streven om 30 miljoen euro op te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Inmiddels is er al ruim 16 miljoen gedoneerd. Sponsor alsjeblieft ook mee!

3 opmerkingen:

anneloes zei

Lieve zus, wat een opsteker! Hartelijk bedankt voor je gulle geldelijke sponsoring en ook voor je morele support. Hartverwarmend.
Niet Wim maar jij zit op mijn bagagedrager. Want kanker hebben is uiteraard afschuwelijk, maar als je iemand aan kanker verliest draag je dat voor altijd bij je. En daar zal ik aan denken op 6 juni.
xanneloes

Cornalien Stolker zei

Dank je wel, lieverd. Ik ga in gedachten met je mee die dag.

Anoniem zei

Lieve Cornalien, bijzonder dat je zus èn achterbuuf dit gaat doen! Na het versjouwen van bedden en kasten met haar heb ik er ook alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Goede actie Anneloes, dat je het verdriet en de zorg om kanker omzet in iets DOEN. Heel veel suc-6met de berg. Groetjes van Christine

Ps:het fietsen lijkt besmettelijk in jullie familie :-)